avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca in timpul spitalizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca in timpul spitalizarii

Buna ziua. Am o situatie mai ciudata. Pana pe data de 30.05 sunt in concediu medical. Planuiesc sa incetez contractul de munca cu acordul partilor incepand din data de 01.06, depunand cererea pe data de 31.05. Problema este ca va trebui sa ma internez in spital cateva zile pentru niste investigatii si nu stiu cat timp voi ramane internata. In cazul acesta mai pot trimite cererea de incetare a contractului la data stabilita daca nu cer concediu medical la externare? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
Neytiri5678, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:56, 29 Mai 2025
Pe data de 31.05 puteti depune cererea de incetare a c.i.m. , cu acordul partilor, incepand cu data de 01.06.2025 ...insa, mare atentie, va trebuie si acordul angajatorului pentru a inceta c.i.m. la acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical prezentat dupa intrerupere contract cf. art. 81 alin.7 mcrisa mcrisa Buna ziua, in cursul zilei de ieri 30.05 am depus demisia la angajatorul meu, documentul fiind inregistrat in aceiasi zi. Astazi, 31.05 mi-a fost eliberat un ... (vezi toată discuția)
Cu ce dată se va încheia contractul ? oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rog mult să îmi spuneti : - dacă un salariat a făcut o cerere de încetare contract de munca începând cu data de 01 iulie, iar ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neinregistrat Maria Tb Maria Tb Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii, referitoare la niste concedii medicale. In data de 27.04, mama mea a plecat de la slujba pentru ca ... (vezi toată discuția)