avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru vanzarea unui apartament exista o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru vanzarea unui apartament exista o procura de ...

Buna ziua,

Pentru vanzarea unui apartament exista o procura de succesiune cu articol separat prin care se prevede ca "mandatarul va putea, de asemenea, sa vanda la pretul cel mai avantajos cota mea parte dobandita prin mostenire".

Notarul la care am fost a spus ca vrea alta procura in care sa se mentioneze exact apartamentul.
Notarul care a facut succesiunea vanzatorului spune ca e de ajuns acea procura si se poate face vanzarea.

Ce risc exista daca se face vanzarea asa? Procura e recenta de cateva luni si facuta la consulat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 11:41, 30 Mai 2025
Multumesc.
O sa se refaca procura cu datele exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzare teren utilizator7 utilizator7 buna ziua, tatalui meu i s-a solicitat o procura, un var si un nepot impreuna cu tata sunt mostenitorii unui teren, inca nu s-a facut succesiunea, varul ... (vezi toată discuția)
Vanzare in urma dezbaterii succesiunii ioanabozgan ioanabozgan succesiune dezbatuta in urma decesului sotului masa succesorala-un apartament mostenitori:eu[sotia]si cei doi fii,unul plecat in afara Prin procura trimisa ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata N_&_K_43 N_&_K_43 tatal meu a murit in 2012 august ,suntem 3 surori,si doua au facut succesiunea (una a acceptat partea ei si cealalta a refuzat in favoarea mamei)insa una nu a ... (vezi toată discuția)