avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La bilanțul pe 2024 am necorelări și nu merge să-l ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La bilanțul pe 2024 am necorelări și nu merge să-l validez

Bună ziua!
Am nevoie de ajutor, am încheiat anul 2023 cu capitolul propriu negativ și profit, când am vrut să fac bilanțul pe 2024 am necorelări și nu merge să-l validez. Vă rog să-mi spuneți cum pot rezolva această problemă. Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Capital propriu negativ la bilant 2009 STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, as dori sa stiu cum se trateaza capitalurile proprii negative. Societatea are o pierdere din 2009 de acoperit iar la finelele anului nu a acoperit-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as avea nevoie de ajutor daca se poate. la sfarsitul ... marianaalbu marianaalbu Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La sfarsitul anului 2024 in decembrie am inregistrat impozitul pe profit pentru trim.IV. Am observat acum ... (vezi toată discuția)
Companie cu profit dar cu capitaluri proprii negative. liapop liapop Detin o companie care in anul 2024, desi a obtinut profit , in bilant apar capitaluri proprii negative. Cum se poate remedia aceasta problema. As putea mari ... (vezi toată discuția)