avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Companie cu profit dar cu capitaluri proprii negative.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Companie cu profit dar cu capitaluri proprii negative.

Detin o companie care in anul 2024, desi a obtinut profit , in bilant apar capitaluri proprii negative. Cum se poate remedia aceasta problema. As putea mari capitalul social la nivelul valorii capitalului negativ.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: liapop , utilizator 10:18, 22 Iunie 2025
Capitalurile proprii negative într-un bilanț pot fi corectate prin majorarea capitalului social, atragerea de noi acționari, reducerea datoriilor sau conversia datoriilor în capitaluri proprii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital propriu negativ la bilant 2009 STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua, as dori sa stiu cum se trateaza capitalurile proprii negative. Societatea are o pierdere din 2009 de acoperit iar la finelele anului nu a acoperit-o ... (vezi toată discuția)
Capital propriu anca_am anca_am tema licentei mele este " contabilitatea capitalului propriu" am mai multe probleme....daca ma poate ajuta cineva in primul rand daca lucreaza cineva ca si ... (vezi toată discuția)
Cpital social sub zero ContSters213537 ContSters213537 Una dintre firmele la care am fost chemata la interviu are un capital social sub zero (-2,838,384). Cum sa interpretez aceasta valoare? (vezi toată discuția)