avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare referitoare la inregistrarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare referitoare la inregistrarea in REGES ...

Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la inregistrarea in REGES ONLINE- a locului de munca pt soferi care isi desfasoara activitatea pe teritoriul UE (in afara Romaniei), cum se trece a locul de munca si la judet loc de munca? la rubrica alte detalii se trece ceva anume?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 30 Mai 2025
Loc de muncă MOBIL – se completează doar Județ loc de muncă, fără localitate specifică. si probabil la detalii treceti UE.
Deci judetul locului de munca e judetul sediului social ? si trec la detalii ce ati spus dvs
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
DorinaMrc, utilizator
da, asa mentionati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui să trecem "locul muncii" în contractele de muncă ... benji2018 benji2018 Ce ar trebui să trecem \"locul muncii\" în contractele de muncă ale lucrătorilor dintr-un santier ce se desfasoara pe mai multi kilometrii (de exemplu, o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se prezinta urmatoarea situatie: conducator auto transport ... DorinaMrc DorinaMrc Buna ziua, Se prezinta urmatoarea situatie: conducator auto transport rutier de marfuri , care isi desfasoara activitatea pe teritorul UE, cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)