avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! La soferi TIR este obligatorie sclauza de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! La soferi TIR este obligatorie sclauza de mobilitate? ...

Buna ziua! La soferi TIR este obligatorie sclauza de mobilitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 3 Iulie 2025
Părţile sunt libere să încheie orice contracte şi să determine conţinutul acestora, în limitele impuse de lege, de ordinea publică şi de bunele moravuri.
Am văzut ca in noul Reges Online trebuie trecut dacă e loc munca mobil sau fix. Normal ca e mobil din moment ce e șofer TIR, dacă în reges trec mobil ar trebui și pe contract prevazut . La un eventual control ITM sa nu se lege de chestia asta
Da, asa este .. daca in reges treceti mobil .. trebuie si in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala soferi RuxandraLarisa RuxandraLarisa Este legal sa inchei un contract de garantie materiala cu soferii de tir?Garantia va fi retinuta pentru a acoperi amenzi de circulatie si accidente(rasturnare ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in contractul civil Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. In cazul unui C.I.M., angajatorul ii poate oferi beneficiarului acestui contract tichete de masa? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare referitoare la inregistrarea in reges ... DorinaMrc DorinaMrc Buna ziua, Am o intrebare referitoare la inregistrarea in REGES ONLINE- a locului de munca pt soferi care isi desfasoara activitatea pe teritoriul UE (in ... (vezi toată discuția)