avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Domiciliul după casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Domiciliul după casatorie

Viitorul soț are domiciliul la părinții lui, eu la părinții mei, locuim singuri, in alt oras, într-un apartament, proprietatea personala a viitorului soț. Eu unde voi avea domiciliul după căsătorie? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
Andreea199029, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:00, 29 Mai 2025
Unde vreți dvs, atât timp cât locuiti împreună.
Art.309 Cod civil
Îndatoririle soţilor
(1) Soţii îşi datorează reciproc respect, fidelitate şi sprijin moral.
(2) Ei au îndatorirea de a locui împreună. Pentru motive temeinice, ei pot hotărî să locuiască separat.
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei dumitrov90 dumitrov90 Lucrez in politie din anul 2016, incadrata din sursa externa, iar conform angajamentului am obligatia de a ramane timp de 3 ani in unitatea unde am fost ... (vezi toată discuția)
Prelungirea cartii de rezidenta pentru membrii de familie Nes Nes Buna ziua! Sunt cetatean al Rep. Moldova, sunt casatorita cu cetatean roman si posesare a unui card de rezidenta pt membrii de familie. Astazi am fost la ORI ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si pensie de intretinere minor manuela77 manuela77 Buna seara. Vreau sa depun la Judecatorie o cerere pentru a obtine custodia minorului si obligatia tatalui la plata pensiei de intretinere. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)