avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am 17 ani luna care vine fac 18, sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am 17 ani luna care vine fac 18, sunt într-o relație ...

Buna ziua am 17 ani luna care vine fac 18 sunt într-o relație cu un băiat de 4 ani și sunt bătută umilită și nu am unde sa mă duc părinți mei țin cu el și mă scoate pe mine vinovată și acasă nu mă primește pot fugi de acasă ce se poate întâmpla dacă fug țiind cont că mai am o lună până la 18 ani va rog mult spune-ți mi o soluție am incercat sa mă omor doar sa scap de tot nu am pe nimeni sunt eu singura și nustiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:55, 30 Mai 2025
Bună dimineața,

Sună aici: 0800 500 333. E numărul de telefon de urgență pentru victimele violenței domestice. E serviciu permanent, deci nu contează cât e ceasul când citești mesajul meu, sună imediat.
[ link extern ]

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua o prietenă de 15 ani mă roagă să vă întreb ce ... Adriano7c Adriano7c Bună ziua O prietenă de 15 ani mă roagă să vă întreb ce poate face deoarece tatăl ei o amenință că o omoară și o jignește și o vorbește peste ... (vezi toată discuția)
Pot sa depun eu plîngere ptr sora mea? pasaliucelena pasaliucelena Numele meu este Pasaliuc Elena Timisoara, va rog sa ma ajutati in demersul pe care as dori sa l fac daca se poate in numele sau pentru sora mea. De ce ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica ion1969 ion1969 Va scriu din spital: Am 31 de ani sunt dintr-o comuna din jud. Iasi. Am lucrat 4 ani in Italia, perioada in care am cunoscut un barbat, cetatean italian, ... (vezi toată discuția)