avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa inchiriez o garsoniera de la stat? Mă bate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa inchiriez o garsoniera de la stat? Mă bate ...

Buna ziua cum pot sa inchiriez o garsoniera de la stat ma bate concubinul meu si nu am absolut nimic si nici unde sa ma duc si nici cine sa ma ajute va rog frumos sa ma ajutati
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 17:18, 13 Iulie 2025
Va puteti adresa primariei. Poate au disponibile locuinte sociale.
Sunați la 0800 500 333 sau la 021 9254, sunt numere de telefon pentru victimele violenței domestice. E posibil să se găsească soluții pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am 17 ani luna care vine fac 18, sunt într-o relație ... Petronela Crețu Petronela Crețu Buna ziua am 17 ani luna care vine fac 18 sunt într-o relație cu un băiat de 4 ani și sunt bătută umilită și nu am unde sa mă duc părinți mei țin ... (vezi toată discuția)
Pot sa depun eu plîngere ptr sora mea? pasaliucelena pasaliucelena Numele meu este Pasaliuc Elena Timisoara, va rog sa ma ajutati in demersul pe care as dori sa l fac daca se poate in numele sau pentru sora mea. De ce ... (vezi toată discuția)
Bună ziua o prietenă de 15 ani mă roagă să vă întreb ce ... Adriano7c Adriano7c Bună ziua O prietenă de 15 ani mă roagă să vă întreb ce poate face deoarece tatăl ei o amenință că o omoară și o jignește și o vorbește peste ... (vezi toată discuția)