avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... S a întocmit un dosar de executare silita pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

S a întocmit un dosar de executare silita pe 14.05.2019 și ...

S a întocmit un dosar de executare silita pe 14.05.2019 și am primit înștiințarea 25.05.2025(este vorba de o amenda de circulație care a fost plătită la momentul acela dar nu s a transmis dovada,iar acum nu mai am dovada după 6ani de la eveniment)Ce pot face in acest caz.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:02, 30 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, contrstatie la executare trebuie formulata in 15 zile de la comunicarea actelor de executare, posibil ca datoria sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)