avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin 2 parcele de teren langa un depozit de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin 2 parcele de teren langa un depozit de armament.L-am dobândit ...

Dețin 2 parcele de teren langa un depozit de armament.L-am dobândit prin succesiune in instanță prin sentința definitivă, însă îmi este obstrucționat dreptul de proprietate de către MAPN și primăria Selimbar fiind zona strategică. Nu exista cale amiabila in negociere.Ce se poate face.Exista șansă de câștig in instanță?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:29, 1 Iunie 2025
E un teren extravilan? Dacă îl vrea armata, vindeți-l lor
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
adriandimitriu, utilizator
Este extravilan.Nu îl vrea armata.

adriandimitriu a scris:

E un teren extravilan? Dacă îl vrea armata, vindeți-l lor

In ce fel va este obstructionat dreptul de proprietar ? ca nu v-a expropriat nimeni … Actul dvs. de proprietate e sentinta civila .
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
CHKa, utilizator
la vanzarea unui teren extravilan, trebuie sa solicitati primariei afisarea ofertei la sediu si pe website. exista termene obligatorii in care preemptorii trebuie sa-si manifeste dreptul (inclusiv MApN). daca nu se intampla acest lucru, primaria e obligata sa va elibereze adeverinta care va trebuie la notariat.
singura conditie pentru dvs e sa nu vindeti ulterior la un pret mai mic decat cel din oferta afisata.
Corina@1972 a scris:
Este extravilan.Nu îl vrea armata.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati de indeplinit la vanzare teren extravilan shoni17 shoni17 Buna ziua! Doresc sa vand o suprafata de teren agricol - extravilan, cultivat cu vita de vie. Va rog sa-mi comunicati ce formalitati am de ... (vezi toată discuția)
Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan ... BERAM BERAM Buna seara! Am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan de 1378 mp si un teren extravilan de 3622mp. Acum dupa cateva luni vreau sa vand casa cu ... (vezi toată discuția)