avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am o ruda pensionar cu pensia minima.Statul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am o ruda pensionar cu pensia minima.Statul nu a mai ...

Buna ziua,
Am o ruda pensionar cu pensia minima.Anul acesta Guvernul nu a mai indexat cu inflatia pensiile ,omul abia traieste de pe o zi pe alta,din pensie abia isi asigura medicatia.A ramas debitor cu circa 2000 lei la serviciul taxei si impozite al primariei.A primit o somatie de plata si un titlu executroriu.Ce poate face in acest caz ,se poate adresa instantei sa i accepte sa plateasca cate putin lunar pentru ca poprirea de 30 la suta din aceasta pensie adica a unei sume de 400 lunar l-ar lasa fara mancare.Il putem ajuta cu un sfat????
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
Cosmin 12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin 12 , utilizator 17:08, 5 Iunie 2025
Buna ziua,

mergeti la Primarie, compartiment taxe si cereti reesalonarea platii, pentru sustinerea cererii puteti anexa documente cu medicatia, etc.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsa executare silita cata78 cata78 Buna ziua . Probema mea e urmatoarea : in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici poprire ... (vezi toată discuția)
In cazul creditului bancar pentru nevoi personale Rusu Tiberiu Rusu Tiberiu - în cazul pensionarii de boala (cu incapacitate de munca), banca cum isi va mai recupera creditul? - îsi va recupera creditul din pensie, sau va astepta ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)