Buna seara!
In cadrul unui dosar de executare silita se scoate la licitatie un imobil cu terenul aferent aflat in proprietatea noastra, a mea si a sotiei.
Intrebarea mea este: Poate copilul nostru, major fiind, sa participe la licitatie iar in cazul castigarii licitatiei sa-si adjudece imobilul?
Va multumesc anticipat!
843. - (1) Poate participa la licitaţie, în calitate de licitator, orice persoană care are capacitate deplină de exerciţiu, precum şi capacitatea să dobândească bunul ce se vinde. (2) Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin persoane interpuse.
Deci poate licita daca licitează pt el si nu pt dvs
In primul rand, multumesc pentru raspuns.
Nelamurirea mea este alta, si anume: poate fi considerata persoana interpusa sau nu. Daca da, in ce caz?
Precizez ca eu personal nu o sa particip la licitatie. Este suficiena declaratia pe propria raspundere ca liciteaza penrtu el? Noi avem acelasi nume de familie si locuim la aceeasi adresa.
Executare silita
radutacostel
Buna ziua ,Este vorba de un apartament executat silit si executorul imi spune ca ca pot cumpara apartamentul la al doilea termen care este de 19000 de euro la ... (vezi toată discuția)