avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Program funcționare la un bar deschis într-o comună?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Program funcționare la un bar deschis într-o comună?

Salutare ,
Am un bar deschis într-o comună, iar programul pe care l-am stabilit la primărie a fost de la 10:00 până la ora 02:00 . Menționez faptul ca nu s-a ținut consiliu .
A venit șeful de post și mi-a sugerat să închid la ora 22:00 pentru ca atât este legal .
Ce demersuri pot face pentru a legaliza programul de funcționare până la ora 02:00 ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 31 Mai 2025
Cred ca invoca Legea nr.61/1991

art.2
....
25) tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
26) tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora;
....

Aceste prevederi legale care se întregesc cu Ordinul Nr. 119/2014 emis de Ministerul sănătății pentru aprobarea normelor de igienă și de sănătate publică privind modul de viață al populației în ce privește limita de presiune acustica/ nivel de zgomot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața din nou stres ioan va rog re vin cu intrebare ... Oana.1 Oana.1 Bună dimineața din nou stres Ioan va rog re vin cu intrebare legata de asociatie de proprietari. Va rog noi ca asociatie în urma.unei AG am Stabilit alt ... (vezi toată discuția)
Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)