avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,pot fi executat silit de către ANAF pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,pot fi executat silit de către ANAF pentru o amendă ...

Bună ziua,pot fi executat silit de către ANAF pentru o amendă despre care nu știu nimic ?
Amenda ar fi fost pentru covid dar eu nu am avut nici o amendă pentru așa ceva,nu figurez cu nici o amendă la poliția locală (cei de la ANAF așa spun) eu am aflat de la angajator că mi sa pus proprire pe salariu și mi sau blocat contul în bancă ( deci nu pot plati nici amenda) , amendă despre care nu știu nimic,nu am primit nici o somație sau proces verbal de constatare
Cei de la ANAF au spus că este o amendă pentru covid și că trebuia plătită pina in data de 7 septembrie 2021 ( data am aflato de la angajator și numele executorului) vă rog să mă ajutați cu un sfat,ce căi legale am de urmat
Deși am platit amenda tot am rămas cu contul în bancă blocat, la ghișeul.ro nu figurez cu nici o amendă așa că am solicitat un cazier poate aflu de acolo de unde am primit amenda
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
Nic54, utilizator
Update:
Azi am aflat de la ANAF că amenda ar fi fost pe data 11 octombrie 2020 pentru covid dată de către poliția locală , am cerut o copie la procesul verbal dar durează 45 de zile pina o primesc.
În baza de date a poliției locale nu figurez cu nici o amendă,au verificat în fața mea pe calculator. vă rog să mă ajutați cu un sfat cum să procedez in continuare.
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2025
Nic54, utilizator
Notificati ANAF si executorul sa va dea actele din dosarul de executare, nu se poate sa asteptati 45 de zile ca trece termenul de contestatie si nu mai aveti ce face.
Primul mesaj nu se intelege, ba nu puteti plati amenda, ba ati platit-o.
Buna ziua, amenda a fost plătită în ziua în care mi sa blocat contul în bancă la sediul ANAF ,a trecut o săptămână de la data plății nu mi sa deblocat contul și nu știu sa ridicat proprirea pe salariu am solicitat pe ghișeul.ro un cazier în data propriri și nu am nici o amendă cazierul este gol la fel și la poliția locală nu există nici o amendă pe numele meu, deci cum pot primi o amendă fără să existe un proces verbal? Am solicitat anafului o copie a procesului verbal dar durează 45 de zile pina îl primesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Notificati ANAF si executorul sa va dea actele din dosarul de executare, nu se poate sa asteptati 45 de zile ca trece termenul de contestatie si nu mai aveti ce face.
Primul mesaj nu se intelege, ba nu puteti plati amenda, ba ati platit-o.

Faceti ce v-am zis, nu mai pierdeti vremea pe aici, ca trece timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre directia de impozite si taxe locale ContSters292683 ContSters292683 Buna seara, La inceputul lunii august am primit o amenda contraventionala pe transportul in comun din Ploiesti pe care am achitat-o prin site-ul ghiseul.ro, ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)