avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am un credit la IFN .i credit și am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am un credit la IFN .i credit și am întârziere de ...

Buna ziua am un credit la IFN .i credit și am întârziere de 40 de zile și restanță de 900 de lei se poate pune poprire pe dosar și după cât timp se poate pune poprire catre dosar
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
Bogdan8789, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 1 Iunie 2025
Poprire se pune pe salariu ,nu pe dosar, spre dosar. La executare silita ajungeti la cererea creditorului si după încuviințarea unei instante. Depinde numai de creditor, cat răbdare are. Poate dura o luna,2, 3 sau se poate sa nu ajungeti niciodată la executare
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)