Buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Eu mi-am cumparat un apartament in alt oras unde mi-am schimbat si buletinul. Vreau sa ii fac si iubitului meu buletin pe aceasta adresa. Intrebarea mea este: Pot vedea cei de la primarie/evidenta populației de pe adresa mea veche care am avut-o in trecut cu cine stau eu in apartament si detalii despre el? Daca a fost sau nu căsătorit, daca este divorțat, daca are copii? Va multumesc!
Legal, nu pot cere informații doar din curiozitate.
Dacă cineva accesează baza de date fără motiv își asumă consecințele, fapta putând fi incriminată chiar penal.
Am vazut ca toata lumea zice ca se pot vedea date despre el doar daca exista un interes legitim.. nu curiozitatea despre o persoana.. adica sa inteleg ca daca nu este o problema de exemplu cu (politia,judecatoria,etc) nu poate nimeni accesa date despre el . Acum intrebarea vine : Si daca ar fi aceste cauze el are adresa pe noul meu apartament nu pe vechea mea locuinta, adica daca l-ar cauta ar cauta pe noua adresa unde are si domiciliul… pe vechea mea adresa nu a avut nici domiciliul si nici flotant.. Adica nu cred ca ar putea avea legatura cu vechea mea adresa ca sa il verifice cei de la evidenta populației legal (adica pentru aceste instituții) . Nu stiu daca zic bine
Certificat nastere
elenae
Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)