avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, Rog sa mi spuneti....... intr o societate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, Rog sa mi spuneti....... intr o societate care este ...

Buna seara,
Rog sa-mi spuneti: intr-o societate care este constituita sub forma urmatoare
- Adunare Generala a Actionarilor
- Consiliul de aministratie
- Audit intern

Organigrama poate fi facuta & schimbata de catre Adunarea Generala sau Consiliul de Administratie si la ce perioada de timp se poate modifica?
Rog raspuns urgent - care este varianta legala , cine solicita, de cate ori se poate modifica in 12 luni si care sunt criteriile ce stau la baza acesteia, fac mentiunea ca obiectul principal de activitate este furnizarea apei si serviciu canalizare.
Multumesc,
Cu deferenta!
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: iasino , utilizator 20:04, 3 Iunie 2025
Nu exista text de legea care sa limiteze numarul de sedinte privind schimbarea organigramei .. in opinia mea, aceasta o poate face numai Adunarea Generala
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara ,
Multumesc pentru raspuns.
Cu stima .

iasino a scris:

Buna seara,
Rog sa-mi spuneti: intr-o societate care este constituita sub forma urmatoare
- Adunare Generala a Actionarilor
- Consiliul de aministratie
- Audit intern

Organigrama poate fi facuta & schimbata de catre Adunarea Generala sau Consiliul de Administratie si la ce perioada de timp se poate modifica?
Rog raspuns urgent - care este varianta legala , cine solicita, de cate ori se poate modifica in 12 luni si care sunt criteriile ce stau la baza acesteia, fac mentiunea ca obiectul principal de activitate este furnizarea apei si serviciu canalizare.
Multumesc,
Cu deferenta!

Buna seara,
Se pot emite doua organigrame in aceeasi zi atat de catre AGA cat si de CA, avand in vedere raspunsul dv.
Gandesc ca cel ce propune o noua organigrama este AGA - cel cu putere de decizier.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Paznic sau agent de paza vanatorul vanatorul Buna ziua, Daca in cadrul societatii avem un depozit pentru care pe timpul zilei paza este asigurata de manipulanti si gestionar, dar pe timp de noapte avem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua roxa2008 roxa2008 doresc să intocmesc o organigramă pentru lucrarea mea de licenţă şi nu stiu dacă în ea trebuie să se regăsescă si Consiliul de Administraţie şi ... (vezi toată discuția)