Bună ziua tuturor, încă din vara anului trecut am observat creșterea consumului de apă rece menajeră( conform indexului apometrului). Am verificat intern în limita posibilităților să identific eventuale pierderi, zero. Am chemat furnizorul să înlocuiască apometrul, problema continuă . Am înlocuit țeava PHD cu diametrul de 32 mm cu tub multistrat Henco diametrul de 16 mm( prin modelul țeavă în țeavă!), dar rotița apometrului se tot învârte. Dacă închid ventilul de după apometru...rotița se oprește, dacă închid doar ventilele (Nr: 2) din casă, rotița se învârte iarăși. A mai întâlnit cineva această problemă? Vreo idee? Mulțumesc anticipat! O Duminică plăcută vă doresc!
Sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, furnizorul de apa rece. Cereti sa se efectueze o proba in prezenta dvs. si a reprezentantului firmei si sa se incheie un document scris. Verificati impreuna toate inteparile din teava pe care este montat apometrul. Daca rotita nu se mai invarte la inchiderea ventilului de dupa manometru, exista o pierdere dupa manometru, in casa dvs. sau pana la intrarea in casa. poate fi o spartura pe teava (poate fi doar un por, nu o gaura), caz in care apa care se scurge ar trebui sa umezeasca solul in zona sparturii.
Apometrul se verifica metrologic, periodic. Cand a fost ultima verificare si s-a emis buletin de verificare metrologica.