avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună Am și eu o problemă Acum ceva ani în urmă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună Am și eu o problemă Acum ceva ani în urmă eram 5 frați ...

Bună
Am și eu o problemă
Acum ceva ani în urmă eram 5 frați
Părinții au decedat și după aceea am făcut succesiunea după ei și un frate de-al nostru a renunțat la moștenire
După asta am rămas 4 frați
Între timp eu am cumpărat partea de casă a unui frate și am rămas 3
Între timp un frate soția lui a divorțat de el în lipsa lui (menționez faptul că el are un copil cu ea)
După ceva ani el a decedat
Menționez faptul că în timpul acesta nu am făcut împărțeala între noi și acum sunt în situația în care nu știu cum să procedez trebuie să aștept să vină fiica fratelui decedat să facă succesiunea și după să luăm procedura de împărțeala pentru că ea este plecată în străinătate și nu știu când o să vină
Menționez faptul că ea vrea să vândă partea ei celuilalt frate pentru că sunt de fapt 2 case lipite una de cealaltă
Ce mă sfătuiți să fac sau cum să procedez ca vreau să fac împărțeala
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:41, 1 Iunie 2025
Contactați un avocat și deschideți proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula succesiunea nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In 1980 a murit bunicul meu, mostenitori au fost tatal meu si sora lui. S-a dezbatut mostenirea si sora lui a renuntat ( ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune ucurel69 ucurel69 am dreptul la mostenire in urma decesului tatalui vitreg? . Mentionez ca mai am un frate rezultat din casatoria de 33 ani cu tatal vitreg,care la rindul lui a ... (vezi toată discuția)