Buna seara tuturor. Lucrez in prestari servicii si anume la reparatii uz casnice ( aspiratoare, expresoare de cafea, roboti de bucatarie, etc ). Intr-o zi, un client mi-a adus un aspirator la reparat si mi-a zis intai sa ii spun cat il costa reparatia si sa vada daca merita reparat sau isi ia un alt aspirator nou. Zis si facut. l-am desfacut si am constatat ca motorul este ars. M-am uitat la comanda cat costa motorul. Costa undeva spre 200 lei cu tot cu taxe de transport curier si cu mana mea de lucru costa in total spre 300 lei toata reparatia. L-am telefonat pe client si i-am zis cat il costa. El a zis sa il montez la loc ca nu merita reparatia si o sa vina sa il ia inapoi. Pana aici toate bune si frumoase. Peste vreo doua zile a venit clientul si am luat aspiratorul din raft sa il dau. Surpriza: imi spune ca i-am schimbat aspiratorul, precum ca asta care il dau nu este al lui. I-am spus: " mai nene, uite exact eticheta cu numele si numarul dumneata de telefon ". El tot o tinea pe a lui ca nu este aspiratorul cel pe care mi l-a adus. A iesit un adevarat TAM, TAM. Apoi a incercat sa mai scorneasca precum ca mi-a adus mai demult o masina de tocat electrica si nu i-am dat bon fiscal pe contravaloarea reparatiei. Eu fac certificatele de garantie si le dau clientilor pe whats-up si ramane un exemplar si la mine in calculator. I-am cerut certificatul de garantie si a zis ca nu i l-am dat. Bun. M-am uitat in calculator si i-am spus: " nene, imi pare rau, cu masina de tocat nu existati in baza mea de date conform numelui dumneavoastra si conform modelului masinii de tocat ". Deci, ideea este ca minte si cu faza cu aspiratorul precum ca nu este cel pe care l-a adus si cu masina de tocat precum ca nu i-am dat bon fiscal si totodata certificat de garantie. A zis ca vrea sa imi faca reclamatie la ANAF precum ca nu i-am dat bon fiscal pe reparatia masinii de tocat. Eu unul, ma consider total nevinovat. Eu cred ca pretinde aspirator functional de la mine si totodata gratis. De aproape 40 de ani lucrez in aceasta meserie, dar pana acum, nu am mai patit asa ceva. Acum, dupa cele spuse, as dori sa va cer o parere. Ce as putea pati daca acest client imi face reclamatie la ANAF ( referitor la faptul ca nu i-am dat bon fiscal pe reparatia masinii de tocat )? Repet: acest client minte. Nu este adevarata faza cu masina de tocat.
Ganditi o procedura de predare primire care să excludă astfel de situatii. Mentionati intr un bon, document un cod al produsului primit, caracteristici, orice, pentru a evita astfel de situatii.