avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă eu am terminat profesionala și m am înscris la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă eu am terminat profesionala și m am înscris la seral ...

Dacă eu am terminat profesionala și m am înscris la seral pe zi liceu dar nu am ajuns până în clasa a XII a dar n am terminat o din cauza absenței îmi afectează cu ceva dacă vreau să mi iau acuma diploma de profesională adică se mai poate lua diploma de profesională. terminată profesionala
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 2 Iunie 2025
daca ati terminat profesionala , va puteti lua diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt in clasa a x-a profesionala și vreau să continui ... Alex101015 Alex101015 Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau să continui din a XI-a cu seralul adică cu liceu zi după ce dau diferențele și apoi iau ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas (2) Sergiu1996 Sergiu1996 Buna sunt elev in clasa a 11-a la un liceu cu clasa profesionala...aceasta clasa profesionala este pe durata de 2 ani clasa a 10-a si a 11-a eu acum am varsta ... (vezi toată discuția)