avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Eu si sotul meu locuom in momentul de fata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Eu si sotul meu locuom in momentul de fata in Germania. ...

Buna. Eu si sotul meu locuim in momentul de fata in Germania. Am dorii sa ne mutam definitiv in Romania. Eu am un loc de munca part time home office la care pot lucra practic de oriunde. Intrebarea mea e: imi pot pastra locul de munca daca ma mut in Romania?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2025
crysal3xa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:32, 3 Iunie 2025
Buna ziua

. Intrebarea mea e: imi pot pastra locul de munca daca ma mut in Romania?

Eu cred ca ati gresit destinatarii intrebarii.
Ar trebui sa va intrebati angajatorul.
Si sa va cititi atenta contractul de munca.
Cam ce raspuns credeti ca va pot da avocatii de pe acest forum???
Cu tot respectul imi cer scuze pentru deranj. M-am gandit ca poate tine de competenta unui avocat in dreptul muncii. Pentru ca de fapt teama mea e daca se poate mentine contractul pe Germania nemaiavand domiciliu acolo. Cum se face impozitarea…
Imi cer scuze inca o data si va doresc toate cele bune!

Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, se poate pastra locul de munca . Intrebati angajatorul daca este de acord sa lucrati de acasa din tara.

pentru impozit , vedeti daca va ajuta acest ghid
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Home office permanent 290383 290383 Se poate face home office permanent din alta tara pentru un angajator roman? Urmeaza sa plec in Serbia, angajatorul are reglementat home office 1 zi/saptamana, ... (vezi toată discuția)
Cum rezolva firmele de it posibilitatea lucrului de acasa? anna.opra@yahoo.com anna.opra@yahoo.com Am lucrat la cateva firme unde in contractul de munca nu aveam trecut niciunde faptul ca am voie sa lucrez de acasa, insa aveam posibilitatea aceasta, pur si ... (vezi toată discuția)
Permis european de munca asdre asdre Buna ziua Imi poate spune cineva de ce este nevoie pentru a obtine permis de munca european?M-ar interesa pentru Anglia in particular,ce este nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)