avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! S a achiziționat un teren cu acces ,drum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! S a achiziționat un teren cu acces ,drum de servitute ...

Bună ziua!
S a achiziționat un teren cu acces ,drum de servitute iar de curând am început construcția gardului, chemandu se o cifa pentru a turna betonul.
În spatele proprietății este un alt drum de acces,tot o proprietate privata pe care nu am acces.
La plecare cifa a ieșit pe celălalt drum deteriorandu l din cauza greutății și a faptului ca a fost foarte moale terenul din cauza precipitațiilor.
Acum,vecinii și proprietarii acelui teren s au sesizat și doresc ca eu sa le refac drumul în totalitate ,deșii eu nu am fost acolo când a plecat cifa și nu știam pe ce drum a ieșit.
În acest caz,eu sunt cea responsabila pentru a le repara drumul în totalitate? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DenisaP87 , utilizator 21:58, 2 Iunie 2025
Nu este responsabilitatea dvs. Spuneti-le sa se adreseze acelei persoane/societati care a venit cu utilajul.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va trebui sa obtina autorizatia ? Pompilui Avram Pompilui Avram Am obtinut o servitute de trecre prin gradina unui vecin . Aceata servitute are doua capete . Unul la mine in curte , celalalt la drumul comunal . Pentru ... (vezi toată discuția)
Acces drum de servitute Marian Colceru Marian Colceru Buna ziua Pe un drum de servitute de 300 metri suntem 20 de proprietari. Drumul de servitute are iesire la 2 drumuri publice. Adresa drumului de servitute ... (vezi toată discuția)
Refacere drum floring2000 floring2000 O firma de constructii a refacut cursul unui parau, a taluzat malurile si a refacut(betonat) albia. Toate utilajele grele, respectiv rabe, betoniere, ... (vezi toată discuția)