avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,as dori sa știu dacă aș putea beneficia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,as dori sa știu dacă aș putea beneficia de o locuință ...

Bună seara,as dori sa știu dacă aș putea beneficia de o locuință cu chirie pentru fiul meu cu handicap grav ,are 13 ani și eu sunt însoțitoarea lui! Aici unde locuim acum stam 3 persoane Intr o garsoniera ,își dorește mult o camera a lui!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:11, 3 Iunie 2025
teoretic da, practic, depinde de fondul locativ local. Intrebati DGASPC
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut?- conditii chirie de la stat Paussdana Paussdana Sunt Dana,cãsãtoritã,cu 6 copii,unul fiind cu handicap. Locuim într-o garsonierã ANL și ne chinuim sã schimbãm locuința cu un apartament de 3-4 ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie pentru chirie ( mapn) damiela damiela Buna seara. Pana de curand am avut o garsoniera proprietate comuna cu sotia in Ilfov.Am vandut-o si cum deocamdata nu ne putem lua altceva ne-am schimbat ... (vezi toată discuția)