avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ! Sunt din județul Alba și am un băiat de 37 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ! Sunt din județul Alba și am un băiat de 37 de ani ...

Bună ! Sunt din județul Alba și am un băiat de 37 de ani ! Este bolnav de diabet tip 1 de la 15 ani ! Are multe complicații! Anul trecut si-a fracturat fe.urul de la piciorul drept ( a beneficiat de 150 de zile concediul medical) . Anul acesta , pe 19 Aprilie si-a fracturat celalalt picior , are deja , pe ultimul an 180 zile medical ! Are 5 săptămâni de la ultima operatie și piciorul nu se ameliorează ( oasele nu se sudează ) Am înțeles că pentru expertiză trebuie mers la București , la comisia națională de expertiză ! E nedeplasabil ! Nu pot sa-l duc la București și nici sa-l las singur ! Cum pot prelungi concediul medical ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:16, 3 Iunie 2025
Prelungirea concediului medical o face Comisia de expertiză de pe lângă Casa de pensii.. ii mai dă 30 zile și apoi mai vedeți...
ati discutat la comisia locala de expertiza? [ link extern ] /
Daca trebuie sa se prezinte la Comisia centrala de la Bucuresti, nu vad ce alta solutie ati avea sa nu ramana fara prelungirea concediului medical.

Poate fi transportat doar cu o ambulanta privata. Dar va costa mult dus/intors.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto - cercetare penala, urgentare marllo60 marllo60 In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot contesta un certificat medicolegal?,, dosarul ... Tudorache Razvan Tudorache Razvan Buna ziua, cum pot contesta un certificat medicolegal?,, dosarul accidentului rutier este inca la politie, si vreau sa contest acel certificat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu medical lupi69 lupi69 Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe ... (vezi toată discuția)