avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Bună ziua, O școală dorește să achiziționeze ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Bună ziua, O școală dorește să achiziționeze bunuri pentru ...

Bună ziua,
O școală dorește să achiziționeze bunuri pentru cantina proprie prin achiziție directă. Se poate? Există plafoane de tipul preț fără TVA/cod CPV/an fiscal?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:10, 4 Iunie 2025
Poate achizitiona, dar trebuie să aibă în vedere dispozițiile legii privind achizitiile publice, care impune anumite conditii si praguri valorice. Puteti apela la un avocat pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Documente achizitie directa dorela dorela Poate cineva sa-mi trimita si mie model de nota justificativa si nota de fundmentare folosite in achizitia directa? adresa mail chychy_cris@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)