avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna.Am o întrebare :tatăl meu a primit o citație ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna.Am o întrebare :tatăl meu a primit o citație in calitate ...

Buna.Am o întrebare :tatăl meu a primit o citație in calitate de intimat art .73..daca mă puteți lămuri va rog frumos ce înseamnă ?mulțumesc anticipat de răspuns...
Sa meargă la arhiva la dosar și sa citească.
Nici avocatul nu isi poate da seama fără sa studieze dosarul.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua,
De la arhiva i se poate furniza o parola, daca dosarul este scanat, iar acesta va putea accesa dosarul electronic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit o citație precum soțul meu este intimat ... Simona2201 Simona2201 Buna ziua! Am primit o citație precum soțul meu este intimat la o contestație la executare intr un dosar penal. Numărul dosarului este 5108/333/2025. ... (vezi toată discuția)
Rezolutie, am o intrebare daca ma puteti lamuri. am primit rezolutie ... seriosuu seriosuu Rezolutie, Am o intrebare daca ma puteti lamuri. Am primit rezolutie de la judecatorie sa achit taxa judiciara de timbru, l-am achitat, a trecut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Furt calificat vali19 vali19 Buna ziua. Revin cu un subiect de pe 19 iulie. Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de ... (vezi toată discuția)