avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am primit o citație precum soțul meu este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am primit o citație precum soțul meu este intimat ...

Buna ziua! Am primit o citație precum soțul meu este intimat la o contestație la executare intr un dosar penal. Numărul dosarului este 5108/333/2025. Problema este ca nu este ca nu am făcut nici o contestație la nici o executare( petentul a fost Judecătoria iar intimatul soțul meu)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:18, 17 Iunie 2025
Sa meargă sa studieze dosarul.
Nu este in țara ca sa poată sa meargă sa studieze dosarul. Am trimit o cerere precum ca nu este in tara
Daca il interesează cazul poate plăti avocat pentru studierea dosarului.
Poate plăti avocat și pentru reprezentare la judecată.
Are aceste drepturi în mod legal.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit azi o citație de prezentare la judecătorie ... sograd89 sograd89 Bună ziua, Am primit azi o citație de prezentare la judecătorie (peste o lună), legată de un dosar de \"confirmare renunțare urmărire penală (art. ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost prins baut la volan și ea facut dosar penal ... Angi Bardi Angi Bardi Soțul meu a fost prins baut la volan și ea facut dosar penal după un an I o venit citație ca dosarul îl trimite la judecătorie. Pot sa fa.c contestatie (vezi toată discuția)
Buna.am o întrebare :tatăl meu a primit o citație in calitate ... Maria 2570 Maria 2570 Buna.Am o întrebare :tatăl meu a primit o citație in calitate de intimat art .73..daca mă puteți lămuri va rog frumos ce înseamnă ?mulțumesc ... (vezi toată discuția)