avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Prenume scris cu cratima pe actele romane si fara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Prenume scris cu cratima pe actele romane si fara cratima pe actele italiene. Buna ziua, Ma numesc Georgia si am o problema legata de prenumele ...

Buna ziua,
Ma numesc Georgia si am o problema legata de numele meu legal. Pe certificatul de nastere si pe buletinul roman numele meu este trecut precum Ana-Georgia. Din pacate am plecat di Romania, am venit in Italia cand eram foarte mica si primul buletin italian al meu a fost per numele Ana Georgia (fara cratima). Acum, in timp de 24 de ani m-am casatorit, am facut facultatea etc si toate actele mele italiene sunt pe numele Ana Georgia fara cratima. Daca doresc sa i-mi traduc actele de absolventa la facultate si la doctorat in romania, voi avea probleme pentru lipsa de cratima in actele italiene? Va multumesc foarte mult pentru intelegere si raspuns.

Alte discuții în legătură

Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Nume si prenume die.cristeas@arcor.de die.cristeas@arcor.de Sint nascuta in Romania si ma numesc Cristea Monica Elena.Pina de curind eram strigata pe numele de Monica.De 2 ani m-am casatorit in Germania si autoritatile ... (vezi toată discuția)
Act doveditor ContSters186828 ContSters186828 Care este actul ce dovedeste schimbarea numelui in strainatate prin acordarea citadinantei(ITALIA).Prin decretul de acordare a citadinantei mi s-a acordat ... (vezi toată discuția)