avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lucrez la poliție ! Fac ce vreau !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lucrez la poliție ! Fac ce vreau !

Imi poate spune cineva daca este legal ca dosarul meu pentru inmatriculare auto sa fie respins de DRPCIV pe motiv că factura emisă de catre vanzator nu are semnătură electronică (Efectiv este numele unui funcționar public fără nimic altceva scrie Vasile Ion cu litere mari atat)de la SPIT, deși există certificat fiscal valabil emis de autoritatea fiscală și proces verbal de inscriere în care scrie ca pe baza facturi cu nr x autoturismul a fost luat in evidenta fiscala ?”
Daca nu este legal vreau sa le scriu o sesizare si sa scriu legea articolul alineatul. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ozgean , utilizator 22:24, 3 Iunie 2025
e vorba de e-factura?
La DRPCIV am fost fizic iar certificatul a fost emis online pe E tax

adriandimitriu a scris:

e vorba de e-factura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere auto xyz098 xyz098 buna ziua as vrea sa stiu si eu cat este valabil certificatul fiscal pentru inscrierea masinii pt ca sotul e plecat si proprietarul abia acum poate sa trimita ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta dupa vanzarea masinii cenusa_cristian cenusa_cristian Buna ziua! Am primit un pv pentru lipsa rovinietei a unei masini vandute de un an.Le-am trimis o adresa cerandu-le sa-mi anuleze pv nefiind vinovat de aceasta ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)