avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Am un apartament pe care il inchiriez in Bucuresti.
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Am un apartament pe care il inchiriez in Bucuresti.

Am un apartament pe care il inchiriez in Bucuresti. Eu locuiesc in Canada. pana acum am platit impozit pe chirie in Romania. Bazat pe acordul bilateral de evitare a dublei impuneri, daca vreau sa platesc impozitul pe chirie in Canada trebuie sa anunt in vreun fel statul roman? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:00, 4 Iunie 2025
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea taxata in romania se mai impoziteaza ca venit unui cetatean canadian? danacri danacri Sunt imputernicita sa vand apartamentul mostenit de prietena mea de la parintii ei, ea fiind emigrata in Canada si cetatean canadian. La notariat voi plati, ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman stabilit in ue, proprietar atat in ro cat si in ue (esp), unde platesc impozitul? betis betis Buna ziua, Sunt cetatean roman stabilit in Spania, unde detin si o casa. Posed proprietati in Romania, inchiriate, de unde imi asigur venitul (chirii). ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)