avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca o multinationala mare concediaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca o multinationala mare concediaza aprox 30 de ...

Buna ziua! Daca o multinationala mare concediaza aprox 30 de angajati pe motiv “reorganizare de departament” si propun cateva salarii compensatorii si 3 luni de preaviz insa incetarea sa fie cu acordul partilor.

Este legal? Cumva impingerea aceste oferte ma face sa cred ca ceva este necurat.

Daca nu se accepta aceasta oferta se incepe procesul de concediere.
Cel mai recent răspuns: Alina do , utilizator 08:33, 4 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil nu vor sa se complice cu procedura de concediere ..e mai simplu sa faca o astfel de propunere .. daca o acceptati, atunci nu este vreo problema.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
De ce se feresc de procedura de concediere?

Tin sa mentionez ca sindicatul nu a fost notificat si nici nu au existat discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva lauricafl lauricafl Buna seara. Avem urmatul caz. Astazi co companie decide inchiderea unui punct de lucru. Se decide concedierea colectiva a agajatilor.. Cum trebuie sa decurga ... (vezi toată discuția)
Concediere. salarii compensatorii Irina Manta Irina Manta Bună ziua, Lucrez într o \"multinațională\". La începutul săptămânii trecute am fost informați și notificați că se vor face concedieri în ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva sau cum ? aldica aldica Buna ziua, Lucrez inca la o firma de croitorie dar de la 1 martie am stat doua saptamanii in fara plata, dupa care am fost chemati la munca dar marea mirare ... (vezi toată discuția)