Buna ziua! Va scriu in legatura cu mama mea in varsta de 70 de ani, care are mai multe probl de sanatate.
In februarie am fost cu ea la un medic reumatolog, pt ca are mai multe probl de sanatate, si se deplaseaza greu( merge doar insotita). Dna Dr a cerut sa faca analize investigatii si RMN. In urma investigatiilor, s-a ajuns la concluzia ca are mai multe probleme la coloana vertebrala si 2 hernii de disc, asa ca ne-a dat trimitere la neurochirurgie Cj. Am facut programare, la Dra Dr Serban Larisa, la Spitalul Judetean Cluj, ( am asteptat o luna pt aceasta programare).Dansa a consultat-o si ne-a zis ca o va interna pt interventie chirurgicala, dar mai intai trebuie sa-si faca ex cardiologic separat, in momentul cand are ex facut sa o sunam pt programare /internare! Am asteptat 3 sapt pt ex cardiologic, l-a facut, am sunat-o pe Dra Dr Serban, ( dansa si-a trecut gresit nr de telf pe scrisoarea medicala, asa ca am sunat la spital unde profeseaza si am primit nr corect al dansei). Am sunat-o cateva zile la rand, am sunat iar la spital unde profeseaza, mi s-a zis sa ii trimit mesaj pe waspp, nu a rasp. Am reusit sa vb cu dansa in data de 28 aprilie. ( Am
fost cu mama la dansa la consultatie in 21 martie). Atunci a rasp o singura data. Mi-a zis ca e plecata din tara, a facut o programare provizorie, pt mama, pe data de 12 Mai pt internare,( mama avea si biletul de trimitere pt internare valabil pana in 14 Mai), si mi-a zis sa revin cu un apel in 8 Mai pt confirmarea internarii. Din 8 Mai pana in 15 Mai am sunat-o si eu si alti membrii de familie, am trimis si mesaje, dar ne-a dat IGNOR TOTAL! Am sunat la Spital am explicat in mare situatia cu mama, personalul de acolo ma repezeau mereu, ca nu au timp sa stea la povesti, sau sa mergem la alt medic! Deci chiar asa??? Dupa ce astepti aproape 2 luni sa primesti atitudinea asta din partea lor? Mai ales ca mama e femeie in varsta cu probleme de sanatate destul de grave! Acum asteptam pt o alta programare, la alt medic, pe 18 iunie! Mama e distrusa si fizic si psihic, din aprilie asteptam internarea pt interventie chirurgicala, si medicii isi bat joc asa pur si simplu! Draga de ea nici nu mai vroia sa mearga la vre'-un medic!! Zice ca a umblat degeaba sa faca atatea investigatii, ( noi nu locuim in Cluj),si drumuri degeaba, pt ca in final sa fie de batjocura medicilor! Va zic, de stres, si suparare nu mai manca, plangea mult si a slabit! Mai ales ca am facut o alta programarea la alt medic, pe 18 iunie.Deci asta ar insemna inca 3 luni de asteptare, pt ca probabil RMN-ul facut in feb s-ar putea sa nu mai fie valabil!
Va rog sa-mi spuneti unde sa-i fac plangere acestei Dre Dr Serban Larisa?! Doamne cat o urasc pe aceasta doctorita de ,,mierda.,,.nu am cuvinte!!! Sper sa-i de-D-zeu cu varf si indesat!
Cel mai recent răspuns:
Dapix , utilizator
20:36, 3 Iunie 2025