Nu mi se pare corect, sa nu se ia în considerare situați completă și ce am eu de spus, chiar dacă se risca falimentul companiei, chiar dacă persoana în cauză este deja angajată, chiar dacă este articol de cod civil care spune că se urmărește despăgubirea
nu îmbogățire nejustificata - ceea ce și este imbagatire raportat la suma pe care se va ajunge va avea câteva luni bune de salarii dublu,
În momentul de față nu îmi vine sa cred ca o sa fiu victima lui " asa se procedează".
Este un abuz și îmi este luat dreptul la un proces echitabil pe baza acestuib"asa se procedează în România.- nu fa nimic, recunoaște repede vina ta, sa termini procesul cât mai repede ca despăgubirile pot ajunge la sume colosale.
Asta este justiție?
Cornel Vasile a scris:
Sub sanctiunea nulitatii absolute, nicio masura, cu exceptia celei avertismentului, nu poate fi dispusa mai inainte de efectuarea unei cercetari disciplinare prealabile.
Nu aveti sanase daca nu ati efectuat cercetarea disciplinara..puteti recunoaste in fata instantei eroarea efectuata ca sa puneti capat judecatii.