avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua , sunt într o dilema foarte mare și as ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua , sunt într o dilema foarte mare și as avea nevoie ...

Bună ziua , sunt într o dilema foarte mare și as avea nevoie de ajutorul dumneavoastră cu un răspuns la întrebarea mea .
Acum un an mi a fost deschis un dosar penal pentru trafic de droguri de risc ( prin oferire) doar stăteam pe plaja și fumam cu un prieten și m a băgat la trafic încă nu s a încheiat procesul ..în septembrie sunt chemat iar.. problema este alta .
Acu. 3 săptămâni lucrând la o firma de curierat am pierdut suma de 10500 de lei ( bineînțeles ca patronul nu ma crede ) deoarece au fost unii angajato care au plecat cu incasarile , mi a dat termen ca într o săptămână să I înapoieze toți bani . Eu nu am avut de unde face rost de o suma asa mare .dar totuși am returnat o suma de 4000 de lei pqna acum . Patronul nu a ținut cont ca eu chiar am pierdut banii și nu am de unde face rost de o suma asa mare , mai ales ca am o familie și un bebe de 1 an , adică eu sunt cel care întreține familia . Și totuși a depus plângere la politie pentru delapidare . , nu știu la ce sa ma aștept ținând cont ca am doua dosare . Primul pentru trafic si al doilea pentru delapidare.
Cel mai recent răspuns: Stam1qwe , utilizator 04:34, 6 Iunie 2025
Este cineva care ma poate ajuta cu un răspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat sa sutina o cauza pro bono adeioana adeioana buna seara, caut un avocat sa sustina pro bono cauza unui prieten retinut in detentie. cazul consta in arestarea a doi membrii ai aceleiasi familii (cetateni ... (vezi toată discuția)
Circumstante atenuante in procesul penal DoruD DoruD fiul meu e dependent de heroina. a comis 2 infractiuni, ambele au fost judecate astfel: 1) in 2006 a comis o delapidare de 145 mil lei vechi, judecat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - solicitare sumă considerată delapidare prin polițistul de caz Sorin19970 Sorin19970 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat acum 1 an la o firma de tv, prin cablu. Respectivul patron, mi a pus în \"carca\" o sumă restanta, care rezulta ... (vezi toată discuția)