avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt însărcinată în 38 de saptamani, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt însărcinată în 38 de saptamani, data probabila ...

Bună ziua! Sunt însărcinată în 38 de saptamani, data probabila de naștere fiind pe 26 iunie. Se poate sa iau vreun ajutor din partea statului dacă am lucrat cu carte de munca din 3.2022 pana în a 4 .2023, acum fiind casnica! Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Pentru a beneficia de indemnizație creștere copil este necesar să aveți lucrate 12 luni în ultimele 24 de luni anterioare nașterii copilului. Având în vedere că în perioada iunie 2023-iunie 2025 nu ați avut venituri, nu puteți beneficia. Puteți depune dosarul pentru alocație după nașterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti gravide chiqitita chiqitita Buna ziua, Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste drepturile banesti ale femeilor insarcinate, mai exact, cum e cu acea indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu ... Dumia Dumia Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu carte de munca ca si asistent de farmacie în depozit, din cauza unor inconveniente am ... (vezi toată discuția)