avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu ...

Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu carte de munca ca si asistent de farmacie în depozit, din cauza unor inconveniente am renunțat. Acum sunt însărcinată în 8 luni, as putea beneficia de vreun ajutor de bani de la stat, gen concediu de creștere copil sau altceva?
Cel mai recent răspuns: Dumia , utilizator 09:34, 26 Mai 2025
Care este data prezumata a nasterii ?
26 iunie 2025
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație ... Ciurarmaria11 Ciurarmaria11 Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație creștere copil pana in 02 2024 vreo 8 luni am avut ajutor social acum mam angajat de o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt însărcinată în 38 de saptamani, data probabila ... Dumia Dumia Bună ziua! Sunt însărcinată în 38 de saptamani, data probabila de naștere fiind pe 26 iunie. Se poate sa iau vreun ajutor din partea statului dacă am ... (vezi toată discuția)