avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu ...

Bună ziua! Am lucrat din martie 2023 pana în aprilie 2024 cu carte de munca ca si asistent de farmacie în depozit, din cauza unor inconveniente am renunțat. Acum sunt însărcinată în 8 luni, as putea beneficia de vreun ajutor de bani de la stat, gen concediu de creștere copil sau altceva?

Alte discuții în legătură

Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație ... Ciurarmaria11 Ciurarmaria11 Bună ziua am o întrebare în anul 17 02 2022 am avut indemnizație creștere copil pana in 02 2024 vreo 8 luni am avut ajutor social acum mam angajat de o ... (vezi toată discuția)
Ajutor - însărcinată, n-am niciun venit AlexandraNitu98 AlexandraNitu98 Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 luni si nu am niciun venit. Situatia fiind mai complicata. Am 19 ani pana in februariea 2017 am fost eleva in clasa a 12 a dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in iulie 2023 am terminat scoala postliceala de farmacie, ... Lavinia1309 Lavinia1309 Buna ziua! In iulie 2023 am terminat scoala postliceala de farmacie, de la 1 august m-am angajat... La inceputul lunii aprilie 2024 urmeaza sa nasc, ... (vezi toată discuția)