avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. Ca inculpat intr-un dosar penal ,dar care este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. Ca inculpat intr-un dosar penal ,dar care este inca in ...

Buna. Ca inculpat intr-un dosar penal ,dar care este inca in faza de strans date, urmarire penala, eu pot sa merg la politistul care conduce cazul sa cer informatii cum sta, ce date a strans, cine m-a (mai) reclamat, samd...sau un avocat ar trebui/poate sa faca asta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 11:59, 6 Iunie 2025
Vă trebuie un avocat pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul suspectului de a fi de față la audierea martorilor flomrco47 flomrco47 Sunt suspect intr-un dosar penal. Am dreptul sa fiu de fata la audierea martorilor acuzarii? Dosarul este inca in faza de cercetare la organele de politie. (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)