Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
 Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....
Întrebări:
1. Pot contesta o astfel de concediere? Ce înseamnă “desființarea reală și efectivă” a postului? Dacă asta se va invoca.
2. Pot folosi în apărarea mea faptul că mi s-a schimbat semnificativ rolul fără modificare salarială sau contractuală?
3. Este abuziv faptul că am fost dusă cu vorba luni întregi legat de mărire?
Mulțumesc pentru orice clarificare.
~ final discuție ~
 adela05	                   

In caz de concediere pe motiv de desfiintare a postului, societatea poate reinfiinta postul si poate angaja pe cineva pe acelasi post, la cateva zile de la ... (vezi toată discuția)
	                    adela05	                   

In caz de concediere pe motiv de desfiintare a postului, societatea poate reinfiinta postul si poate angaja pe cineva pe acelasi post, la cateva zile de la ... (vezi toată discuția)

steff5891	                   

Ma puteti indruma intr-o problema. 
Postul meu a fost desfiintat si in organigrama a fost introdus un post similar, numai ca noul post are si atributii noi. ... (vezi toată discuția)
	                    steff5891	                   

Ma puteti indruma intr-o problema. 
Postul meu a fost desfiintat si in organigrama a fost introdus un post similar, numai ca noul post are si atributii noi. ... (vezi toată discuția)

loara123	                   

Dupa ce m-am judecat cu institutia in care lucrez timp de 2 ani si jumatate pentru ca am fost data jos abuziv de pe functia pe care o ocupam am castigat. ... (vezi toată discuția)
	                    loara123	                   

Dupa ce m-am judecat cu institutia in care lucrez timp de 2 ani si jumatate pentru ca am fost data jos abuziv de pe functia pe care o ocupam am castigat. ... (vezi toată discuția)