avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , am o întrebare legată de buletin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , am o întrebare legată de buletin provizoriu și ...

Bună ziua , am o întrebare legată de buletin provizoriu și viza de flotant , eu fiind din R.Moldova cu cetățenie română sunt elev in Iași și pentru a face școala de șoferi in luna martie mi-am făcut buletin provizoriu cu reședința la școala unde îmi fac studiile , din motiv că reședința a fost pe cămin pe buletin scria că este valabila pana la 1 iulie , și deci nu mă puteam să mă programez la examen , pentru a accelera am decis să-mi schimb reședința , si ma luat cineva in spatiu , adica miam facut viza de flotant , acum am citit că pentru a te programa la examen viza de flotant trebuie să fie de minim 6 luni până la programare examen , întreabarea este dacă este adevărat și nu am facut mai rau?

Alte discuții în legătură

Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Permis auto AlexaaandraC AlexaaandraC Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru permisul de conducere ClaudiaMeisan ClaudiaMeisan Buna seara! As dori sa stiu care este procedura in urmatorul caz: sunt din Olt, insa locuiesc in Pitesti, deoarece sunt studenta. Vreau sa urmez scoala de ... (vezi toată discuția)