avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe Bucuresti. Pentru a sustine examenul auto unde am domiciliul este nevoie sa modific dosarul?
Cel mai recent răspuns: ContSters340976 , utilizator 14:34, 14 Ianuarie 2015
Da, trebuie sa mergeti la scoala de soferi unde sunteti inscrisa , le explicati ca vreti sa dati traseul in localitatea de domiciliu , va vor face modificarile necesare si depuneti dosarul la drpciv unde aveti domiciliul . Vi se va comunica data cand veti fi programata la traseu
La scoala de soferi sau la drpciv? Nu mai sunt inscrisa la scoala de soferi din noiembrie.
Am fost intr o situatie asemanatoare in 2010. Mai greu a fost sa gasesc o masina la scoala din localitatea de domiciliu pentru a da traseul . Mai intai asigurati va ca aveti masina pentru traseu . Dosarul mai este la scoala de soferi .Mergeti la scoala de soferi din loc de resedinta , explicati situatia , va vor face documentatia si va vor trimite la drpciv din localitate de resedinta unde va vor scoate din baza de date . Cu toata documentatia veti merge in localitatea de domiciliu si va veti inscrie la drpciv si unde veti primi o data pentru traseu . succes!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
ContSters340976, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în românia ... Cristi10.2021 Cristi10.2021 Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în România si am viza de flotant din vara în alt oraș , m-am înscris la examen școală șoferi și am ... (vezi toată discuția)
Examen permis auto boughy boughy Buna ziua, am o intrebare legata de examenul auto-cat B. Am ales sa dau examenul in judetul in care locuiesc cf buletinul, unde am promovat examenul ... (vezi toată discuția)