avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am făcut promisiune vanzare Casă am luat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am făcut promisiune vanzare Casă am luat avans. ...

Bună ziua am făcut promisiune vanzare Casă am luat avans. Și pana să semnăm actul. Final. Cumpărătorul A venit cu un. Cadastrist. Și Casă Nu este încadrată in teren depășește în partea din spate 80 cm la vecin. Casă. Este construită acum 15. Ani ..și Cumpărătorul vrea sa mi. Scadă din. Bani ca să. Semneze. Contractul. A discutat. El. Cu. Cadastristul. Și mi a. Spus ca Nu poate face. Rectificare. Cadastru. ... când au. Făcut măsurătorile eram de. Față toți. A SPUS CA DA. se poate face. ..și după Că Nu. Se. Poate .....că vrea să o cumpere. Dar. Să I. Scad. Din. Preț Cu trebuie. Să FAC? MULȚUMESC

Alte discuții în legătură

Teren intravilan mai mic Monatibi Monatibi Bună ziua! Dețin un teren de 164 m pătrați care nu are cadastru și intabularea făcută. Acum vrem sa facem cadastru și intabularea și la măsurători ... (vezi toată discuția)
Suparafata terenului este mai mica decat in contractul de vanzare cumparare depends depends Am cumparat un casa cu un teren in suprafata de 343mp (cu tot cu casa). Am facut niste masuratori si suprafata a iesit mai mica cu aprox. 50mp. La sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Intabularea unei locuinte sau teren eugendiriczi eugendiriczi Prin intabularea unei case pot fii inselat de catre cel care se ocupa de cadastru,sa semnez ceva sa nu fie in regula?cat ar costa intabularea daca ma poate ... (vezi toată discuția)