avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice consultanta scriere cerere finantare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

consultanta scriere cerere finantare

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: Pentru o consultanta scriere cerere de finantare POR se face o achizitie directa atribuita in seap in valoare de 500 lei , de ex, din care am in buget aprobate credite doar pentru o parte din suma atribuita, diferenta urmand a fi achitata din fondurile unui proiect POR punand clauza suspensiva pentru aceasta diferenta. Întrebarea ar fi ce se intampla cu suma atribuita in seap in situatia in care proiectul nu este aprobat, si nu se obtine finantarea, deoarece atribuirea nu va putea fi in totalitate anulata ( conform conditiilor clauzei suspensive), simplu ar fi daca consultantul si-ar asuma in totalitate riscul pierderii proiectului, si sub ,,umbrela” clauzei suspensive s-ar anula cu totul achizitia, dar in speta aceasta un procent de pana 20% trebuie achitat. Multumesc”

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile adbalan adbalan La un proiect obtinut, trebuie sa fac o achizitie de instrumente muzicale si sisteme de sunet, cu o valoare totala de 29.500 euro, din care un sistem de sunet ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene danabobo danabobo Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)