avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua Am lucrat la o firma de transport ca sofer ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua Am lucrat la o firma de transport ca sofer profesionist ...

Bună ziua
Am lucrat la o firma de transport ca sofer profesionist pe comunitate,în timpul contractului la o descărcare Am lovit cu partea stingă o balustrada de susținere chiar lingă rampa de decarcare.Camionul nu are daune,dar balustrada sa îndoit,cei de la firma respectivă au cerut asigurarea camionului pe care am dat-o. Acum patronul firmei spune ca dauna provocata nu o acoperă asigurare ceace nu cred..bara fiind doar îndoit ușor.. întrebarea mea este dacă sint pasibil de a plăti eu daunele??
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 12:05, 6 Iunie 2025
E foarte posibil să plătiți daunele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avariere conducta gaze cu autovehicul maneas maneas Buna ziua!in data de 02.05.2011 ma aflam la volanul unui autocamion ,transportind marfuri generale ptr un supermarket dintr-un mare oras.Accesul la rampa de ... (vezi toată discuția)
Pasibil de dat in judecata de asiguratorul casco draxxx draxxx Buna seara, Sunt persoana fizica si am avut nefericita intamplare de a cauza un accident rutier, fara victime, alantaieri in Timisoara. Motivul pentru care ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)