avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Astazi in jurul diminetii am avut o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Astazi in jurul diminetii am avut o perechezitie domiciliala ...

Buna ziua! Astazi in jurul diminetii am avut o perechezitie domiciliala la adresa proprie,numele meu si numele sotiei a fost scris gresit iar cnp urile au fost gresite,politistii au sustinut ca trebuie sa bata doar adresa de perchezitie,este adevarat sau se poate face ceva anume? Au fost luate niste probe in dosar dar din cate am citit ele pot fi inapoiate daca mandatul nu este legal
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2025
Rares6820, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 09:45, 7 Iunie 2025
Da, puteți face plângere la procurorul de caz, în prima faza și sa solicitați excluderea probelor. Dacă procesul avansează, puteți reitera problema în camera preliminara, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)
Contestatie la procesul verbal sau la titlul executoriu? Monica_M Monica_M Buna ziua! As dori sa cer un sfat legat de urmatoarea speta: Acum doi ani si ceva, intr-o noapte, sotul si cumnatul meu mergeau cu masina spre casa pe un ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politie +mascati rmilan2011 rmilan2011 buna ziua tuturor am avut parte de o experienta foarte neplacute in urma cu ceva timp. in jurul orelor 6 dimineata am auzit bubuituri in usa,am sarit ca ars ... (vezi toată discuția)