avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am dat avans la un apartament. Intre timp am divortat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am dat avans la un apartament. Intre timp am divortat si eu nu ...

Am dat avans la un apartament. Intre timp am divortat si eu nu mai vreau sa cumpar apartamentul insa, fosta sotie a zis ca asteapta data expirarii termenului de plata a apartamentului si apoi il cumpara ea ( altfel zis va plati ea integral apartamentul lasand ca avansul sa se piarda ca sa nu fiu despagubit) Se poate asa? Adica e de acord sa mai plateasca inca odata banii dati in avans sau s-a inteles cu proprietarul? Pot face ceva sau...asta e.?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 09:43, 7 Iunie 2025
Puteți încerca să negociați restituirea avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiriere apartament bun comun dupa divort andikiss andikiss Am divorţat de 8 ani ,iar după divorţ am plecat să locuiesc în chirie, lăsând-o pe fosta soţie cu cei doi copii minori să locuiască în continuare ... (vezi toată discuția)
Partaj akantha akantha buna seara, as dori si eu niste sfaturi,situatia este dificila, dar am sa incerc sa o prezint cat mai simplu -vor divortat de comun acord, inaintand si ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj amiabil la notar. in 2020 am cumparat cu fostul ... aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Divort si partaj amiabil la notar. In 2020 am cumparat cu fostul sot un apartament in valoare de 60.000 euro prin credit ipotecar pe 14 ani. Acum el doreste ... (vezi toată discuția)