avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare cheltuieli profesori Bună ziua! Vă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare cheltuieli profesori Bună ziua! Vă deranjez cu două întrebări: vreau să știu ...

Bună ziua! Vă deranjez cu două întrebări: vreau să știu dacă se decontează cheltuielile suportate de un cadru didactic pentru investigații medicale complexe și pentru studiile de doctorat. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mary Lou , utilizator 16:25, 6 Iunie 2025
Din cate stiu nu avem un text de lege in caest sens.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontarea transportului mincinosul mincinosul #-obuna ziua sunt functionar public si fac naveta vreo 20 km, as dori sa stiu daca exista un cadru legal,pentru decontarea acestor cheltuieli, sau ramane doar ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii pentru profesor din preuniversitar inscris la studii doctorale marisalu marisalu Cu respect as dori sa ma informez care mai este legislatia cu privire la aprobarea unui concediu cu plata pe durata studiilor doctorale, pentru un profesor din ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind revenirea din concediul de ingrijire al copilului, cadru didactic universitar, sub incidenta legii len1 / 2011 TarTeodora TarTeodora Buna ziua, Numele meu este Teodora si sunt cadru didactic universitar. Am un baietel nascut in data de 02.septembrie 2013. Speta pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)