avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 ...

Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.Am fost înregistrat cu radar de tip autovision i dtalat aflat în mișcare cu 107 km.h .mi-a fost respectată marja de eroare? Are rost să fac contestatie? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: 1mircea , utilizator 20:27, 6 Iunie 2025
Marja de eroare este utilizata doar in cazul verificarii metrologice periodice, in rest ea nu exista si nu are suport legal in a contesta plingerea. Decizie obligatorie a ICCJ nr. 3/2018.
Am făcut azi contestatie, vă țin la curent

1mircea a scris:

Bună ziua, mi-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.Am fost înregistrat cu radar de tip autovision i dtalat aflat în mișcare cu 107 km.h .mi-a fost respectată marja de eroare? Are rost să fac contestatie? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie retinere permis Capit Capit Buna seara. Am fost astazi surprins de aparatul radar mobil in deplasare conducand cu viteza de 142km/h intr-o zona de 90 km/h. In urma opririi de catre ... (vezi toată discuția)
Marja de eroare radar miscare Sele Ioan Sele Ioan Dacă la întrarea într-o localitate, respectiv comună, sat, pe timp de noapte, aflându-mă la începutul unei depășiri regulamentare a unui camion, fapt ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis csaba32 csaba32 Am fost surprins cu 102km/h (#-o) in localitate, suspendare permis 90 zile si 603 lei amenda. Doresc sa stiu in ce conditii pot contesta PV si daca am sanse ... (vezi toată discuția)