avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , Am un minor născut în data de 21.07.23. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , Am un minor născut în data de 21.07.23. Soția ...

Buna ziua ,
Am un minor născut în data de 21.07.23. Soția a fost în concediu creștere copil până în data de 20.05.25 , adică un an și zece luni , apoi nu s a întors la muncă , și a dat demisia .
Cu data de 21.05.25 eu am intrat în CCC pentru două luni pentru că apoi să mă reîntorc la munca și să beneficiez și de stimulentul de inserție de un an .
In perioada 01-20.05.25 soția va mai primi indemnizația pentru CCC ?
In perioada 21-31.05.25 voi primi eu CCC ?
Alocațiile de stat pentru copii s au virat astăzi , indemnizațiile pentru CCC nu .
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri avizate .
Cel mai recent răspuns: catalinuxxl , utilizator 10:03, 7 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. Da, veți primi indemnizația așa cum ați descris. Ati depus dosarul dumneavoastră la AJPIS?
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri, l am depus la primăria de care aparțin pe data de 20.05.25 , a rămas să mă contacteze daca sunt ceva lipsa acte , nu m au sunat .
Urmează să sun marți la ajpis .

Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii andreeeeea123 andreeeeea123 Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie lamurire disag disag Mama copilului primeste stimulent de insertie pentru reluarea activității din decembrie 2015 dar a rămas din nou însărcinată si a nascut al doilea copil ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se acorda cei 500 lei de la stat daca esti in cic? Claudiacristina Claudiacristina Buna ziua,in prezent ma aflu in cic.Pe actele depuse la agentia pt. prestatii si plati sociale am bifat ca stau 2 ani acasa in cic dar ma gandesc sa ma intorc ... (vezi toată discuția)